Min politik

I årets val höll jag på Miljöpartiet. Jag vet faktiskt i princip ingenting om deras politik, bortsett från djurhållningsfrågorna. Men trots detta ovetande så tror jag faktiskt att jag kommer att hålla fast vid MP.
 
Jag tycker att miljöfrågor är viktiga, dessutom så tycker jag att Wetterstrand är den bästa politikern någonsin. Hon har en bra framtoning. När jag ser henne tänker jag "wow, hon vet vad hon behöver göra. Jag skulle känna mig trygg om hon var Sveriges ledare." Men tyvärr så står där istället Reinfeldt bakom podiet och pratar om skattesänkningar och hur just du ska få mer pengar i plånboken. Jag får inga bra vibbar av högern. Det känns bara som att allt handlar om pengar.
Så länge djur i Sverige behandlas så otroligt illa som dem gör idag, så kommer inga andra politiska frågor att spela någon roll för mig. Min röst kommer alltid att falla på det parti som tar djurs rättigheter på allvar, och just nu råkar det vara Miljöpartiet. Men man vet ju aldrig, om tio år kanske det är Folkpartiet som är bäst på den fronten. Och då faller min röst där istället. När Sverige är tortyrfritt, då kan jag börja fundera kring i-landsproblemen och rösta därefter.
Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN