Småsaker som gör skillnad


Att byta ut "äkta" kött mot vegetarisk är den allra viktigaste biten. Det räcker med att äta vegetariskt någon gång i veckan, det gör ändå en väldig skillnad!
Om du köper vegetarisk mat så kommer kött-branschen förlora pengar den dagen då du valde det andra alternativet. På så sätt bidrar du både till en bättre miljö och att färre djur behöver födas upp och leva ett liv på betonggolv.


Att byta till kravmärkta ägg och ekologisk mjölk gör också en stor skillnad. En höna som sitter i bur kan omöjligt vara glad, men kravmärkta, ekologiska ägg där hönorna har tillgång till utevistelse har ett mycket bättre liv. Ekologisk mjölk och ägg bidrar även till en bättre miljö, eftersom det som djuren äter inte innehåller massor av konstiga gifter och gödningsmedel. Välj bort buräggen!


Att byta bort sitt gamla schampo kan innebära en stor förändring. Inte för dig, men för djuren. Det är otroligt många djur som utnyttjas i försök, men om du stödjer de företag som inte djurtestar sina produkter kommer siffran långsamt att sänkas - eftersom det blir större intresse för schampon som är tillverkade på ett naturligt sätt!
Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN