Dumma i huvudet?

Fick en fråga idag angående detta inlägg från (såklart) en anonym person:


 
Först och främst, när har jag sagt det?

Köttätande innebär att man dödar en annan varelse, en ickemänsklig varelse. Detta är accepterat av samhället och anses inte vara konstigt. Inte heller är det konstigt att tortera djur för sin egen vinning, eller kanske bara utav rent nöje.

När det däremot handlar om människodjur som råkar illa ut, så blir bemötandet något helt annat. Mördare och våldtäksmän kallas för idioter, hemska människor som varken har själ eller hjärta.

Det jag gör är att sätta ett likhetstecken mellan att döda någon som går på fyra ben och någon som går på två. Om du finner detta simpla faktum provocerande är det ditt problem.

De människor som vet hur djur behandlas innan dem mördas och väljer att ingenting göra, dem förstår jag inte överhuvudtaget. Idioter vet jag inte om jag kan kalla dem, däremot känslokalla. Alla fungerar olika. Men i de allra flesta fall så är personen inte medveten om vad köttätande innebär, precis som jag var för en tid sedan. De allra flesta följer samhällets normer utan att ifrågasätta dem, vilket är ett vanligt mänskligt beteende.

Bloggen finns till för att informera alla dessa människor om hur det verkligen ligger till inom köttindustrin, och även andra djurutnyttjande branscher.

Bloggen handlar också om hur du kan använda din
konsumentmakt för att hindra djurplågeri och fortsatt förtryck.
För att få en bättre värld helt enkelt.
 

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN