Långa djurtransporter


Djurens Rätt har dragit igång en ny kampanj mot långa djurtransporter inom EU. Miljoner djur fraktas varje dag till slakterier runtom i Europa. Deras sista resa påväg mot slakt kan gå genom iskall kyla eller het värme, i trånga utrymmen, utan mat, utan vatten och kan pågå i upp till 28 timmar.

I Sverige får djuren transporteras max 8 timmar, men trots det så finns det fortfarande stora brister även här. T.ex. så dör det 160 000 djur årligen under frakten, främst hönor och kycklingar eftersom dem behandlas mest brutalt och packas så kompakt.

Skriv under denna lista för att protestera!

Kommentarer
Fanny säger:

Jag skriver under!

2011-05-01 @ 17:49:25
Hemsida: http://blanchett.devote.se
Nicole säger:

Skriver på, på engång!.



Måste också säga tack att du kommenterade i min blogg så jag kunde hitta till din! Underbar blogg som tar upp det folk inte riktigt vill se hur djuren är behandlade.



Lever i Australien nu och självklart är det inte perfekt här det tänker jag inte sitta och påstå men de behandlar djuren mycket bättre här. Sen om man väljer vara vegetarian, vegan eller köttätare då går man in på andra åsikter. Jag var vegan hemma i hemmet men vegetarian när jag åt ute (såg i tidigareinlägg du skrev) och jag hade noll kronor men mycket fantasi, så tror du kan lyckas du med om det är vad du verkligen vill!

2011-05-02 @ 13:10:07
Hemsida: http://theweirdone.blogg.se/
Hanna säger:

usch.. man tycker ju att djuren borde få slippa lida innan de ändå ska slaktas..

2011-05-02 @ 16:43:54
Hemsida: http://hannalovesture.blogg.se/
eine säger:

Har skrivit under :)



Sv:

Det är helt sjukt. Hon drev en vidrig kennel i Norge och det tog många år innan hon åkte fast trots flertal tips och anmälningar från omgivningen. Hon blev till slut dömd till att aldrig någonsin få äga en hund igen, men domen gäller bara i just Norge. Aud sade till och med att om det skulle bli så, så skulle hon flytta till Sverige och börja om här. Vilket hon gjorde. Jag är medlem i en sluten grupp på facebook som jobbar hårt med att få stopp på henne, så förhoppningsvis slipper djur fara illa på hennes gård länge till. (Varför inget gjorts här i Sverige än är för att varken politiker eller media har velat uppmärksamma det hon gjort, och för att det än så länge inte finns bevis på att hon har gjort något olagligt här i Sverige, även om jag är helt övertygad om motsatsen.)



ps:

(känner att jag måste lägga till detta för säkerhets skull eftersom det här trots allt är internet och man vet aldrig vilka som läser och får idéer.) Även om man gärna vill åka ut på egen hand och både ta djuren ifrån henne och slå henne sönder och samman så skulle det stjälpa mer än hjälpa. Folk jobbar stenhårt med det här, och det bästa är om allt helt enkelt går genom dem så inte allt deras hårda arbete förstörs. Vill man hjälpa så kan man gå med i den slutna gruppen om Aud Stokman som finns på facebook. Ingen bör göra något som inte är förankrat via dem.

2011-05-02 @ 17:46:01
Hemsida: http://falseadvertising.blogg.se/
Abigail säger:

Har skrivit på listan för länge sedan. Djurplågeri är det värsta jag vet. Eller människans ignorans till allt utom dem själva. Det gör mig illamående.

2011-05-02 @ 20:12:46
Hemsida: http://adelgazo.blogg.se/
♫♪ Sandra T säger:

klart jag skriver på!

2011-05-05 @ 20:26:34
Hemsida: http://sandramusic.blogg.se/


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN