Nej, det är inte SÅ illa - det är mycket, mycket VÄRRE.



Forskning.Här forskas det om hur man tar bort tumörer från kroppen.

Oförståelsen som djurrättare bemöts med från omgivningen är slående. De allra flesta förstår verkligen inte HUR JÄVLA ILLA det är. Folk vet inte om att det finns helt fruktansvärda saker som händer i världen, varje dag, på rutin, och oftast faktiskt p.g.a. de här människorna som inte vet någonting om det. Men ändå är det just dessa som betalar för att allt hemskt ska kunna fortsätta.

En "vanlig" person som försöker komma på den värsta tänkbara tortyren tänker säkert på en skräckfilm de sett. Själv tänker jag på... verkligheten. Någonting som pågår hela tiden runtomkring oss fast gömda inuti betonghus och försökslabb - det världsomfattande djurförtrycket vi ser varje dag men inte tänker på. Köttet på tallriken, smöret på mackan, pälsen på kragen och försöken som krävts för medicinen.
 
Det finns saker som får mig att vilja spy. Som får mig att önska att mänskligheten bara kunde dö ut och försvinna för all evighet för det enda vi faktiskt gör är ont. Vi gör andra illa, vi skadar, vi plågar, vi dödar. Och visst gör vi lite nytta ibland också, men det är fanimej ingenting i jämförelse med hur mycket vi förstör.
 
Foie Gras. En fransk delikatess som innebär tvångsmatande av gäss. En tub sticks ner i halsen och en alldeles för stor mängd foder proppas ner i matsäcken.
Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN