Prideparaden!

Igår var det prideparad och jag var där för första gången och var med och firade. Fy helvete vad roligt det var! Och fy helvete vad trött jag är idag (det var varmt och vi gick tvärs genom hela Stockholm...). Så här såg det ut:
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
sistergnu säger:

Jag gick med Vänsterpartiet, var gick du?

Svar: Jaha, gjorde du? Vad roligt! Jag gick med en kompis bredvid paraden, vi hade tänkt att gå med men kunde aldrig bestämma oss vart vi skulle hoppa in (för så hade vi fått förklarat för oss att man skulle göra, får man göra så?), så det slutade med att vi stod vid trottoaren och bara tittade på hela spektaklet. Det var sjukt roligt! Vi var där när det började i Humlegården och på plats på Söder när det slutade :)
Laks

2012-08-05 @ 16:49:50
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/
Matilda säger:

Lotta, kan inte du tipsa om veganbloggar? Just nu är det typ bara din som är läsvärd. Vissa uppdaterar för sällan, andra uppdaterar bara om saker som inte är särskilt intressanta eller så är det ju veganmat-bloggar.

Svar: Hehe, det var precis det jag tänkte med den här bloggen (jag vill vara en Lady Dahmer inom djurrättsvärlden). Det enda som finns där ute om veganism handlar om mat - eller så är den väldigt dåligt uppdaterad. Men jag har hittat ett gäng bloggar som jag gillar som skriver en del (eller mycket) om just djurrätt. Sistergnu, Kronfjäll, Syntkatten är några. Dem ligger i sidomenyn här på bloggen så det är bara att klicka på dem så kommer du dit! :)
Laks

2012-08-05 @ 19:50:56


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN