Samhället är lite som en dålig förälder

"Samhället är lite som en dålig förälder. Det favoriserar en grupp av personer, vilka blir helt verklighetsfrånvända. På grund av alla privilegier så får de för sig att de har rätt att alltid bli representerade, att allt som produceras i samhället ska vara riktat mot dem och till för dem. Att de alltid ska få vara med, vara relevanta och få styra. Men så ibland, vid några enstaka tillfällen, som vid Way Out West, så är läget ett annat. Då blir det mycket gnäll, gråt och stampande i marken." 
 
Sistergnu

Kommentarer
Lorissa Lovebomb säger:

Jag ska försöka slussa mig till att bli vegan istället för att totalhugga. Leta mig fram till det som passar liksom. Därför undrar jag vad din preferens är på yoghurtsubstitut? Havre, soya, annat..? Om du hinner skulle jag uppskatta tips på vilka märken du tycker smakar bäst också :)

Svar: Vad roligt! Personligen tycker jag att den enda goda yoghurten är Alpros, speciellt jordgubb - den är bäst! Annars är blåbär, vanilj också hyfsat goda. Brukar använda den naturella när jag gör såser och liknande.
Har smakat Yosa, den är gjort på havre och jag gillar inte riktigt det tyvärr :/ Alla soygurtar och havregurtar klarar jag heller inte av. Tycker det är någon äcklig och konstig eftersmak på allihop.

Alpro är helt enkelt bäst, men du kanske tycker annorlunda, så pröva dig fram ;)
Laks

2012-08-09 @ 16:07:43
Hemsida: http://lorissalovebomb.se
TantMango säger:

Åh vilket smart citat. Per-Anders Svärd skriver hintar också om att det har med maskulinitet att göra. Och att miljöargumentet kan skymma djurrättsargumentet - vilket jag tänker kan vara både positivt och negativt. Miljö får fler att ta till sig det men djurrätten skyms lite då.

2012-08-09 @ 22:44:58
Hemsida: http://tantmango.se


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN