Nu rullar det igen

Ni vet den där känslan man får när man efter en lång tid av ångest och oro plötsligt känner att saker börja fungera igen? När det börjar rullar på igen och allt känns helt okej? Jag försöker njuta av den känslan nu så gott det går.
 
Och lite ostrukturerat så visar jag en random bild också som var ganska kul (fast ändå inte):
 
 

Kommentarer
Yulunga - Själadans säger:

I do know the feeling, jag hade den i lördags. Nu är den borta tyvärr. Och det är så frustrerande, jag blir så matt. Hoppas känslan håller i sig länge för dig! Annars vill jag tipsa om att gå till en shaman och bli healad. Jag gjorde det för ungefär ett år sedan. Var i extas i nästan en månad!

Bilden får det att krypa i mig. Påminner om de där som säger: "Människan har ALLTID ätit kött, vi är rovdjur och det är så det är. Dessutom är det så GOTT!"
En kan ha en hur lång diskussion som helst om djurrätt och vegetarianism/veganism och i slutändan, när de inte har några argument kvar, då kommer den där upp. Och misantropin.

2012-12-04 @ 09:54:13
Hemsida: http://yulunga.devote.se
Schniffen | neurotisk supernörd säger:

Har haft många uppåt- och nedåtperioder de senaste veckorna/månaderna, men nu börjar mycket lösa sig. Alla praktiska saker jag inte trodde hade något slut börjar äntligen knyta upp sig. Tror trots allt det kommer lite mysig adventsstämning här ^^ Lyssna på lugn, klassisk musik och baka saffran-, kardemumma-, kanel- och mandelkakor. Och äta massvis med apelsiner. Och njuta av att snön äntligen har kommit och gör att allting känns lite trevligare än bara kala träd och eländigt mörker överallt.

Svar: Apelsiner är faktiskt något utav det bästa med vintern! X) Vad härligt att det går bättre, hoppas det håller i sig!
Laks

2012-12-04 @ 21:54:14
Hemsida: http://schniffen.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN