Allt suger

Idag vaknade jag vid 12 efter att ha varit på bröllopsfest igår (där jag visserligen hade det jätteskoj). Jag hatar att vakna sent, då känns det som att man missar hela förmiddagen och det blir liksom en totalt meningslös dag. Så redan när jag går upp är jag på dåligt humör.
 
Sen skulle jag övningsköra. Sämsta lektionen någonsin - körde över helstreckad linje, bytte fil mitt framför en annan bil, körde för långsamt, körde för fort, blev arg när jag inte hittade, fick motorstopp... Känner mig så jävla värdelös på att köra bil så jag funderar nästan på att elda upp körkortsboken.
 
Det blev ett raseriutbrott också på polisens hemsida, där det inte stod förklarat överhuvudtaget hur man skulle bära sig åt för att skaffa ett nytt leg. Och ett leg behöver jag verkligen då det senaste gick ut i mars. Lyckligtvis gick inga krukor/vaser/tallrikar/andra kastbara saker sönder denna gång (det har det gjort vid tidigare utbrott). 
 
Föräldrarna är sjukt jobbiga och jag kan inte tillbringa mer än 30 sekunder i samma rum som dem innan vi börjar bråka. Jag är trött och har velat somna om ända sedan jag vaknade. Mitt hår är fett men jag orkar inte tvätta det. Det känns som att allt är tråkigt och att allt alltid kommer att vara tråkigt. Men jag vet ju att det inte är så.
 
Har andra också så där riktigt dåliga dagar ibland, eller är det bara jag?

Kommentarer
eine säger:

Jag hade en sådan där dag igår, speciellt med övningskörning. Har uppkörning nu i augusti och skulle nöta lite parkering eftersom det var ett tag sedan sist och... ja. Man hade lätt kunnat tro att jag aldrig kört bil i hela mitt jävla liv, så dåligt gick det.

Det är väl så ibland, att hjärnan inte hänger med som den brukar helt enkelt, och då är det inte så mycket att göra åt det. Man måste få ha sådana dagar också, även om man blir lika förbannad för det.

Svar: Ja, man måste väl det :/ Man kan inte vara superglad hela tiden...
Laks

2012-07-23 @ 18:04:03
Hemsida: http://falseadvertising.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN