Det finns ingenting aggressivare än en ifrågasatt jägare

 
 
 
 
Klicka för större bild.
 
Och juste - det finns ingenting dessa hjärndöda idioter jägare gillar mer än att prata om hur de varsamt förbereder kött inför en måltid också. Har han en affär med biffen? Han verkar förälskad. Och framförallt jävligt målmedveten med att provocera MIG.
 
Varit med om liknande diskussioner någon gång?

Kommentarer
anniz säger:

Min morbror är jägare och vi har haft flertalet diskussioner. Mest om vargar och hans svar är alltid att jag skulle tycka det vore tråkigt om en varg tog min häst (har ingen häst, men han vet jag gillar hästar). Mitt svar är som vanligt att det för det första är hästar inte ett huvudsakligt mål för vargar och för det andra så skulle det självklart vara tråkigt, men en varg behöver ju mat den med och det är ju inte så att en varg vet vilket djur som är ätbart eller inte.

Jag tycker "jakt" är bra i den form att några inom en viss kommun får jaga _skadade/djur med sjukdom_ som lider men annars tycker jag även de djuren ska lämnas ifred. Djur är inte mat.

2012-07-01 @ 00:51:03
Hemsida: http://justaroundthecorner.bloggplatsen.se/
Micki säger:

Ja, jägare verkar ha ett annat förhållande till djurkött än vad andra köttätande speciesister har. De verkar mer medvetna om att det är 'någon' de har på tallriken, inte 'något'. De är ju också ganska snabba med att säga att de "värnar" om skogsdjuren och att de "hjälper" dem genom att döda dem. En del jägare som jag har mött skulle nog till och med vilja stämpla sig själva som djurens skyddsänglar. Man är ju så snäll när man tar deras liv, för då slipper ju djuren det hårda livet i naturen!

Så synd att Jörgen inte förstod poängen i din kommentar. Självklart kan man inte rättfärdiga en handling bara för att den anses vara "naturlig" och en del av "livets kretslopp". Suck.

2012-07-01 @ 01:31:52
Emelie säger:

Fy fan vad vidrigt. Finns det någon typ av människor jag nästan inte känner någon sympati för så är det jägare.
Carinas argument verkar (som vanligt när det gäller köttätare...) inte vara särskilt genomtänkt. T.ex. så brukar lejonhannar när de tagit över en flock döda den förra ledarens ungar, tycker hon då också att det är okej för en människa att göra samma sak? Är det okej att döda och äta upp den man just haft sex med bara för att en del spindelarter gör det? Har pappan ingen rätt till sina barn för att de flesta djur låter endast mamman ta hand om dem? Nej, när man ställer upp argument är veganism det enda som håller.

2012-07-01 @ 15:06:11
Tomas säger:

Ja tyvärr ser man sådana här konversationer ofta. Som den puckade snubben från jägarförbundet som tjafsade om att vargar skall skjutas för människans säkerthet. Jag tror inte att det var så mycket det han oroade sig för utan ville bara ut och skjuta varg.För på hans Facebooksida så har han en bild på ett vapen riktat mot ett elefanthuvud! För idiotjägarna handlar det bara om en statuspryl och ha nåt att skryta om inför vänkretsen!

2012-07-01 @ 17:31:43
anonym säger:

Min erfarenhet är att det inte går att diskutera med jägare, för ett mer omoget släkte får man leta efter.

Du har rätt i att han vill provocera dig så kalla aldrig en jägare för hjärndöd idiot så han/hon hör för det kommer att slå tillbaka på djuren. Då vill jägarna bara visa att dom minsann skiter i vad "dom där jävla militanta veganerna" säger. Ursäkta språket.

2012-07-01 @ 21:57:33
bibi säger:

Där jag bor fanns en del vildkaniner ...nu har tanterna i mammas hus ringt jägare och de har skjutit alla kaniner ....fast de vet att de har ungar nu...det står i lagen att man ej får ha hundar lösa nu för att djuren har ungar just nu men de har de skitit i totalt...tanterna var rädd om sitt gräs...människan är så djävla vidrig...vad gjorde de för skada åt lite gräs och man blev glad varja dag man såg dem....vet någon vad man kan göra åt detta? ringa viltvårdare...vilket namn eller hur viltdödare borde de heta...

2012-07-02 @ 10:53:46
LORISSA LOVEBOMB säger:

FLERA GÅNGER! Senast i lördags faktiskt då jag var på bröllop och åt veganskt. Jag är inte det egentligen (ämnar dock bli) men är allergisk mot mjölk så veganskt kändes smart. Han frågade varför jag var vegan varpå jag svarade att jag var just allergisk mot mjölk och undvek kött av djurrättsliga skäl. AND HE SNAPPED! Alltså big time, det slutade med att han BYTTE BORDSDAM för att få sitta med någon som åt kött. Och jag sa ingenting om hans laxbit eller var på något vis "ute på korståg". Han blev så vansinnigt provocerad...

Svar: Okej... Det där var fanimej det värsta jag hört på länge. Usch :/
Laks

2012-07-04 @ 11:30:31
Hemsida: http://lorissalovebomb.se
eine säger:

Ohja, har haft liknande "debatter" med varghatare många gånger. Trots att deras enda come-back var "jävla betongbarn" (vilket jag inte ens är, det finns varg i länet jag bor i vilket jag försökte förklara men ja) så vägrar de liksom inse att de har både förlorat argumentationen och gjort bort sig själva totalt till på kuppen.

Svar: Haha X)
Laks

2012-07-10 @ 19:09:20
Hemsida: http://falseadvertising.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN