-

Är det inte konstigt hur man aldrig någonsin blir nöjd? Även om jag mår skit nu, så skulle mitt 16-åriga jag skälla ut mig för att jag gnäller. Jag har det bra, i alla fall i jämförelse med då. Men som sagt, jag blir aldrig nöjd. Men det kanske trots allt är det som gör att man utvecklas och kommer framåt. Allt måste bli bättre, oavsett hur långt man redan har kommit.

Kommentarer
LORISSA LOVEBOMB säger:

Äter du tofu? Jag undrar vilken man ska välja för wok? Jag testade en från Taifun och den liksom "smälte" och gick dåligt att steka.

Svar: Det har jag aldrig varit med om... Jag köper oftast en smaksatt tofu, naturell och rökt smakar så lite. Jag tror faktiskt de jag brukar äta också kommer från taifun..
Laks

2013-07-27 @ 10:25:36
Hemsida: http://lorissalovebomb.se
SanityAssasin säger:

Du kanske köpte mjuk tofu? Var den lite tjockt rinnande i förpackningen? Prova en som är hård nästa gång, den går bra att steka! Jag brukar marinera i något gott några timmar först, tycker det går bra med vilket märke som helst.

Till Laks: Du har nog en poäng i det du skriver. Det är den där ständiga strävan framåt, bortåt, som gör att en överhuvudtaget kommer någonstans. Hoppas du ska må bättre!

2013-07-27 @ 13:03:42
hassan säger:

Menar du med utseende eller vad är det som trycker? Hoppas du kan gå vidare ur detta :/

2013-07-28 @ 15:12:08
LORISSA LOVEBOMB säger:

Haha, jag undrar vad jag gjorde för fel! Eller det kanske var ett produktfel. Men då är det bara att fortsätta :) Tack för ditt svar!

2013-07-29 @ 22:07:48
Hemsida: http://lorissalovebomb.se


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN