Vilket samhälle vill du leva i?

Jag vill leva i ett samhälle där alla är säkra. Där det sker så få hemska saker som möjligt, och där så många som möjligt är lyckliga. Ett samhälle där våld i alla dess former alltid är förbjudet. Vilket samhälle vill du leva i?
 

Kommentarer
Maja säger:

En trygg by där alla känner varandra och inte behöver oroa sig för hunden eller katten när de är ute och springer i trakterna. Tryggheten är det viktigaste. Att känna trygghet. Det vill alla göra. Jag är en tjej på 12 år som aldrig känner mig trygg när jag går ut här i Solna. Och inte ett djur ska avrättas i min by. De ska känna tryggheten till sin ägare.

2012-08-02 @ 11:41:52
Kingen i helvetet säger:

Det får gärna vara tryggt för människor men ett helvete för djuren. Man ska inte se en enda liten fågel på gatorna. Perfekt!

Svar: Då har du din värld till 50%! Lyllo dig. Det är bara alla fåglar som ska utrotas också.
Laks

2012-08-02 @ 11:43:29
Lilla jag säger:

Jag skulle uppskatta jättemycket om du kunde varna eller så innan du lägger upp liknande bilder. Älskar din blogg men mår så himla dåligt av att se sådana bilder. Orkar inte med det alltid.

Svar: Jag kanske borde ha att det står varning i rubriken eller nåt, det har varit fler som klagat på det. Själv har jag vant mig vid att se bilder men jag kommer ihåg hur det var att totalt deppa ihop och må skit varje gång man såg sådant. Ska tänka på det nästa gång :)
Laks

2012-08-02 @ 20:34:33
Tovah säger:

I bland vill jag leva i ett pay-back samhälle....där människojävlarna slaktas och skinnflås, jag la ut ettlivsomgris-sidan på min Facebook och kommentarer som mm fläskfilé o liknande kommenterades....jag skäms så för våran ras...jag skäms för hela carnistsläkten som vägrar fatta vad som pågår....i mitt drömsamhälle är det livstid om man är elak mot djur! Fy faan jag fattar inte att en sån fruktansvärd bild inte berör dom flesta....hjärtat mitt i tusen bitar

Svar: Känner precis likadant.
Laks

2012-08-02 @ 22:07:06


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN