Byt ut köttet!



Har bara smakat på ""middagsbollarna" än så länge, och dem smakade riktigt gott! Har provat att både koka och steka dem, och det blev lika gott båda gångerna. 
Skillnaden mellan dessa och riktiga köttbullar är att dem vegetariska bullarna är utan klumpar, och jag tycker dem mättar bättre. Suveränt att byta ut mot kött.  

Tror inte att dessa produkter går att hitta i små lokalaffärer, man får nog åka till en stor butik med stort utbud istället. Dem här är köpta på Ica Kvantum i Solna där dem kostade ca 35kr styck.  


Kommentarer
Johanna säger:

Jag är vegetarian och sojakorv e bara såååå gott det tyckte jag innan jag blev veg också hoppas du få smak för det! :) Ps: Älskar din sida... ;)

2010-08-03 @ 21:56:27
Laks säger:

Tack! :D

2010-08-03 @ 23:12:55
Hemsida: http://laks.webblogg.se/
Maliin säger:

Även jag är vegetarian sedan ett antal år tillbaka, men jag har väldigt svårt för vissa saker, som till exempel soyakorv, middagsbollar och någon annan typ av vegetariska "kött"bullar som jag inte kan komma på vad märket heter just nu. Ett tips dock till de som inte är så förtjusta i middagsbollarna är att hälla av all sås och steka istället :)

Jättebra blogg förresten! Kommer absolut börja följa!

2011-03-01 @ 17:30:45
Hemsida: http://maliinoskarsson.blogg.se/
Laks säger:

Maliin - Vad roligt! :) bra tips, har testat det några gånger, blir också väldigt gott :)

2011-03-02 @ 11:03:16
Hemsida: http://laks.webblogg.se/


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN