SD i riksdagen

Att SD kom in i riksdagen verkar det inte vara någon som är glad över. Det verkar vara ett hata eller älska-parti. Det finns många som älskar dem, många som hatar dem. Finns det någonting mittemellan? Det enda jag hört hittills är partiledare som "beklagar sig" inför sina väljare eftersom ett främlingsfientligt parti kommit in i riksdagen.



Efter allt jag har hört tycker jag inte att SD:s sätt att lösa invandringproblemen på verkar smarta. Jag vet inte säkert om dem faktiskt är odemokratiska och så hemska som alla säger - tidningar, tv och skvaller brer ju på ganska rejält. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, det kommer jag nog aldrig riktigt vara säker på eftersom det är så mycket skitsnack om SD. Men av det lilla jag vet om dem tycker jag inte om dem speciellt mycket. Men en liten dos av dem för Sverige kanske är bra, det är trots allt väldigt många som delar deras värderingar och då är dem värda att få tala enligt min mening.

Enligt min mening är SD ett parti som blivit populärt väldigt fort, många tycker som dem. Så finns det någonting annat än ett helt perfekt valresultat? Varje person som röstat har sagt sitt, och de partier som har tillräckligt många röster får vara med och bestämma över Sverige. Är det inte så det ska gå till? Jag personligen håller inte med SD i deras politik, men dem har självklart rätten att säga sitt. Jag tror att med SD i riksdagen så kommer det röras om i grytan ordentligt - vilket kommer vara både bra och dåligt.

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN