Brutalt torterad

Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra tassarna och går med krage för att hon inte ska slita upp bandagen.
 
Efter att hunden Bella misshandlats med sparkar och slag bands hon fast bakom en bil av sin husse, som senare satte sig i bilen och körde iväg. Bella släpades efter och skulle antagligen dött om inte föraren kört i diket. Alla hennes tassar var helt förstörda och trampdynorna hade nästan skrapats bort helt.
 
Precis som vanligt när det händer ett icke-mänskligt djur något så pratades det om att avliva Bella. Veterinärer sa att hon var aggressiv och hade humörsvängningar. Vem faan skulle inte ha det om man blivit brutalt misshandlad och hade kvar fruktansvärda skador av det? Och inte minst traumat som för alltid kommer finnas kvar hos henne.
 
Men som tur var så hörde Djurens Jurister av sig och krävde att Bella skulle få mer tid att återhämta sig på innan ett beslut togs. Hon hade vanvårdats en längre tid, man hittade brännmärken efter cigaretter och skador efter tvångsparning i underlivet.
 
 
Nu väntar förhoppningsvis ett grymt, långt och vidrigt straff för den otroligt hemska människan som gjorde detta. Jag brukar inte vara för dödsstraff men i sådana här situationer så börjar man tänka om...
 
 
 
Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN