Icke godkända ben?


Bloggaren Lady Dahmers bidrag, som syns ovan, som var med och tävlade i Gillette Just Legs-tävlingen, togs bort. Hon ledde överlägset, men det passade tydligen inte att hennes ben inte var rakade, trots att det inte stod någonting om det i reglerna. De skyllde på att man även måste visa en outfit (vilket flera andra bilder inte heller gör, men dem har inte tagits bort för det)...

Men hursomhelst laddade Lady Dahmer upp en ny bild, som är minst sagt lite provocerande för dem alltför lätt-provocerade anti-feministerna på Gillette och MTV.. Det nya bidraget hittar du här! Sätt igång och rösta!

Kommentarer
Anonym säger:

Struntar i hur andra ser ut, men själv har jag rätt mycket hårfobi...

Jen säger:

Shit vilken syn! Nog för att jag aldrig skulle stå ut med att ha så håriga ben men det är ju definitivt helt fel att ta bort bidraget. För det var väl pga det eller? Så att det inte handlade om rakning med deras produkter? (sitter med mobilen och fick inte fram sidan)

2011-04-15 @ 20:44:07
Hemsida: http://pansky.blogg.se/
Liger - The Biggest Cat on the Planet säger:

STUNNING PICTURE !!!!

2011-04-21 @ 09:22:21
Hemsida: http://www.ligerworld.com
Laks säger:

Tvminnen - Ja precis, precis som du säger så ska man ju givetvis acceptera andra och låta dem vara som dem vill. Håriga eller ej. Man bestämmer själv helt enkelt :)



Jen - De som anordnade tävlingen påstår att det handlade om att hon inte visade en outfit på bilden, bara själva benen. Problemet är att flera andra också hade så.. men dem fick ligga kvar. Det hade ingenting att göra med att hon var hårig (säger dem) det stod inte med i reglerna heller. ett litet mysterium... :P

2011-04-22 @ 08:53:53
Hemsida: http://laks.webblogg.se/
♀ P E A C E R E V ♀ säger:

hahahaha asså gud vad hon är king hahaha xD Det här har jag missat xD

2015-08-29 @ 11:28:35
Hemsida: http://PeaceRev.com


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN