Fråga inte mig...

Såg citatet idag någonstans, kommer inte ihåg vart. Skulle sitta bra på en tröja kanske, om jag vågar skylta med mina åsikter så tydligt. Vem vet, man kanske stöter på någon av dem militanta köttätarna? (hehehe...)

Kommentarer
Alexandra - kärlek på tallrik säger:

åh, så sant! Jag förstår inte varför det alltid är JAG som ska rättfärdiga varför jag är vegetarian. Varför JAG måste ha en bra anledning att inte äta djur när det är DE som har den, enligt mig, moraliskt felaktiga ståndpunkten. Jag frågar ju inte dem varför de äter kött (och om man gör det blir svaret, precis som du så riktigt skrivit om innan, "för det är gott" eller aningen mer upplysta "för människan har alltid gjort det"). Det är alltid, ALLTID JAG som måste argumentera för mitt val. Vad har de med det att göra? Egentligen?

2011-08-12 @ 23:19:10
Hemsida: http://daedalsmat.sajto.se
Moa säger:

Åh, bra idé! Måste trycka upp det där på typ en väska eller nåt! Haha, risken för att få en snyting av en militant köttis ökar kanske lite, vem vet? ;)



SV: Åh, jobbigt x(



Stickning är nice! Krävs bara att man lär sig hur man gör aviga och räta + hur man lägger upp i början så är det typ bara att sätta igång. Går rätt fort att få in rutinen! Trevlig höstsyssla.



Hmm, vad jag förstått så tas inte b12 upp så jättebra från tabletter, därför har de satt dit så mycket. Frågade på apoteket en gång och då sa de något sådant, även om det ju verkar jättekonstigt med 1500 %! Det är ju ändå en fettlöslig vitamin så rent teoretiskt sett så borde kroppen kunna lagra för mycket av den (c-vitamin + övriga b-vitaminer sköljer ju kroppen lätt ut överskottet av eftersom de är vattenlösliga). Fast å andra sidan vore det konstigt ifall tabletter som gjorde folk sjuka pga vitaminöverskott fick säljas så borde nog inte vara någon fara :)

2011-08-13 @ 00:25:42
Hemsida: http://moalindholm.blogspot.com
Laks säger:

Alexandra - Som Jonathan Safran Foer säger: i framtiden kommer man inte fråga "varför äter du inte kött?", man kommer istället fråga "varför äter du så mycket kött?".. Hoppas att utveckligen går åt det hållet, och det känns faktiskt så :)



Moa - haha, kanske det :P Du kan ju sticka citatet?? xD haha.. kanske inte..

2011-08-13 @ 18:13:55
Hemsida: http://laks.webblogg.se/
Moa säger:

Hahaha, tanken for faktiskt genom huvudet xD Synd att det är så många ord bara ;)

2011-08-14 @ 00:14:50
Hemsida: http://moalindholm.blogspot.com


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN