Det blir krångligt och man gör det krångligt



Innan jag blev vegan hade jag föreställt mig hur jobbigt det skulle bli att få tag på mat. Jag har hört att det är otroligt omständigt att äta ute som vegan, och att överhuvudtaget leva som det. Att helt utesluta kött, mejeriprodukter, ägg, gelatin, honung och löss ur kosten kan säkert låta krångligt.

Men under min korta tid som vegan, så har jag upptäckt hur det egentligen fungerar.Jag har ätit på pizzeria vid flera tillfällen, köpt glass i kiosker och fikat på café utan att jag upplevt det som jobbigt. Jag är väl medveten om att jag inte bara kan klampa in på vilket ställe som helst och förvänta mig att det ska finnas tjugo olika alternativ, det vet jag. Jag tar det som finns helt enkelt.
 
Det blir krångligt om man gör det krångligt. Jag fokuserar inte på allt det som jag inte äter, utan jag fokuserar på allt det nya, spännande som jag kan äta. Det känns inte jobbigt, inte överhuvudtaget. Min övertygelse om vad som är rätt vinner med hästlängder över dem få negativa saker som finns med veganism.
Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN