Skogen och om mina drömmar


 
Igår var det en riktigt härlig dag. Solen sken, jag och mamma åkte ut på förmiddagen för att tillbringa lite tid tillsammans med träden i skogen. Vi gick i ungefär en timme, käkade lite matsäck, och beundrade våren. Riktigt mysigt var det.

Även fast jag bor i Fjollträsk (Stockholm för er som inte vet öknamnet till den gråa staden) så finns det faktiskt vissa vackra områden här och var. Även fast man går rakt in i skogar och tror att man är mitt ute i naturen så ligger det där bruset ständigt där, det från motorvägarna.
 
Jag drömmer om att bo någonstans där man kan gå ut i skogen utan att bli störd av människodjur och motorvägsbrus. Gärna vill jag bo på gränsen till skogen, precis bredvid liksom, det skulle vara härligt. Och ha några söta, bökande grisar i trädgården (som skulle göra marken till gyttja istället för gräs, men men.. Just nu har jag ju marsvin som gör arbetsrummet till ett rum fullt med bajskorvar och hö..). Grisar är så fina djur, men jag har hört att dem är otroligt envisa..
 
 
Har du några drömmar om vart du vill bo, hur du vill leva osv?
Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN