I Israel går utvecklingen framåt


Kommentarer
Daniel säger:

Denna tar jag nog också och lägger upp på bloggen! Hoppas det är okej! ^^

2012-08-30 @ 22:14:40
Hemsida: http://kronfjall.blogg.se
Ulli säger:

Ja, den mannens tal är otroligt påverkande, och han har ju helt rätt! Han hade stor påverkan på mitt beslut att sluta äta kött.

Svar: Jag blev också helt otroligt påverkad av hans tal! Även om jag redan var vegan då så kändes det ändå omvälvande. Då måste det ju vara bra X)
Laks

2012-08-31 @ 10:20:10
Matilda säger:

Jag har uppmärksammat ett fenomen på facebook. Om jag postar något random, vad som helst, så får jag oftast någon kommentar och folk gillar, MEN om jag postar något "djurrättigt" så får jag ALDRIG några kommentarer eller gillningar.
Igår postade jag föreläsningen på fejsan och ingen reagerade. Det med skygglapparna han pratar om är verkligen så sant. Och folk är så otroligt, äckligt bekväma.
Det gör så ont i hjärtat att folk inte bryr sig eller tänker.

Svar: Folk är ofta väldigt stelbenta när det kommer till att prata om djurrätt. Det är lite skämmigt, lite pinsamt för de är ju med på alla hemskheter och om de tittar på verkligheten bakom kött- ägg, och mjölkproduktionen så måste de kanske göra någon förändring i sitt liv. Det blir en obekväm sits. Så folk vill hellre vara lyckligt ovetande och det på bekostnad av andras liv.
Laks

2012-08-31 @ 11:48:50
Hemsida: http://higgsr.tumblr.com/
Linda säger:

Jag blir så glad över nyheter som den här!

2012-08-31 @ 13:06:47
Hemsida: http://kipukuoleehuutamalla.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN