Green Hill stänger ner!

 
"Inside the Green Hill 5 huts are locked up to 2500 adult dogs, plus several litters. A lager made of animal shelters closed, aseptic, without open spaces without natural light or air. Rows and rows of cages with artificial lighting and ventilation system are the environment in which these dogs grow before being loaded onto a truck and shipped to laboratories in hell."
 
Green Hill är en försöksdjursuppfödning belägen i norra Italien. I april i år hölls det en demonstration utanför anläggningen, och helt spontant började ett antal aktivister klättra över stängslena för att rädda hundarna. Över 40 djur fick komma till friheten och slapp bli försöksobjekt på ett laboratorie. Nu har uppfödningen tvingats lägga ner, och alla hundarna som bor där nu kommer att omhändertas och omplaceras!

Kommentarer
bibi säger:

Alltså jag förstår inte.....läste en bra artikel :
nuläget exploateras djur hårt inom djurindustrin för att somliga vill äta deras kroppar och ägg, dricka deras mjölk och bära deras skinn, dun och päls. Djur utnyttjas också som ”underhållning” på cirkusar, inom travsporten, och köps och säljs som husdjur eller hårt avlade utställningsdjur. Djur ses som ting utan egenvärde vars syfte är att användas och förbrukas av människan"

Ja precis så tänker nästan alla...djur är till för oss inget annat sjävlkart men har de inget hjärta...jag förstår inte vad det är med människor egentligen...egoistiska hemska hjärtlösa

Svar: Problemet är, tror jag, att folk inte INSER att de utnyttjar djuren. Visst, de är medvetna om att de konsumerar kött, ägg, mjölk osv men de förskönar verkligheten (de litar på företagen som ljuger för dem - t.ex arla) och de vägrar också att ta reda på sanningen. När den väl visas för dem hittar de på ursäkter som "men det där är inte standard, så blir det inte för alla" eller "inte här i sverige!".
Laks

2012-07-24 @ 13:40:58
sistergnu säger:

Hurra för vovvarna!

2012-07-24 @ 14:26:10
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/
Majski säger:

YAY! Nu ska man fira med en (vegansk självklart) kladdkaka :D

Svar: jag firar också, fast med princesstårta! :P också vegansk givetvis!
Laks

2012-07-24 @ 20:32:20
bibi säger:

Jag såg ett program på Animal Planet igår. En veterinär som reser jorden runt hade kommit till en gård som hade hästavel. De kastrerade hästarna utan bedövning. 4 män slängde sig över hästen band fast den och skärde av testiklarna utan bedövning eller smärtlidring. Det tog hästen en månad att bli bra och dessutom så tappade hästen förtroende för de som utförde detta. Nu visade veterinären hur man kunde göra det med bedövning...och hästen blev frisk på en vecka bara och inget sådant lidande som utan bedövning. Ni ser allt handlar om pengar penger pengar...

Svar: Oj, varför låta bli att bedöva om han hade tillgång till smärtlindring? :O idiot...
Laks

2012-07-25 @ 09:01:50
bibi säger:

Precis så är det. De är medvetna de äter kött osv men de tror att det är naturligt så har vi alltid gjort så varför skall vi ändra på det. Men de ser inte att djuren får det sämre och sämre vi äter mera kött nu än för 15 år sedan och vem blir lidande då jo djuren...det måste gå snabbt...djurfabriker måste producera snabbt..lidande blir djuren som inte ses som en art utan en sak bara...sedan berättar man om historer då säger folk nej ja vill inte veta, du skall inte se sådant...vadå är der verkligen ingen som bryr sig om djuren...de har ju känslor ...intelligenta

2012-07-25 @ 09:05:52
Klara säger:

Åh! Får rysningar! Så himla underbart! Konstigt att det aldrig berättas om sådant på nyheterna?!

Svar: Ja, skulle verkligen bli glad om detta dök upp på nyheterna. Men dem kan inte visa hemska saker (alltså att det ens fanns något labb från början, just denna nyhet var ju god), det ska bara handla fluffiga kuddar och matrecept och den lilla tid då det handlar om "riktiga" saker då ska det givetvis bara prata människoproblem.
Laks

2012-08-03 @ 08:25:40
Klara säger:

Så sant.
Men även där tycker jag att de svenska nyheterna brister ibland. I staden där min mamma bor har det ex varit flera våldtäkter detta år och det händer fortfarande nästan varje helg att tjejer/kvinnor förföljs på kvällarna eller antastas etc och gänget som är ansvarig har fortfarande inte gripits och om detta står det alltid enbart små notiser i tidningen. Vad fan är det för fel liksom?!

Kan verkligen inte tänka mig att ingen annan än en själv eller ens kompisar är intresserade heller. Det måste ju finnas några fler vettiga människor?!

2012-08-03 @ 12:44:25


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN