Visby

Igår tog jag och familjen bilen upp till Visby. Det första vi möttes av var alla överklass-stockholmare som hängde på sina båtar samtidigt som de drog i sig sprit. Jag fullkomligt hatar den miljön. Folk som drogar, folk som desperat söker efter bekräftelse, folk som vill visa upp hur mycket pengar dem har. Blä. 
 
När vi kommit in i staden och gått på alla de vanliga gatorna som är proppfulla med turister delade vi på oss. Jag hamnade ensam (jag VILLE vara ensam just so you know...) och tågade direkt till muren som är så jävla häftig. Jag gick på utsidan en bit, sedan in igen på en folktom gata. Sedan traskade jag runt där i kanske 20 minuter, i det öde område av Visby som jag tycker är det allra finaste. 
 
Sedan åt vi middag på en mysig restaurang där jag specialbeställde lite vegankäk. Det blev en tallrik med oljestekta rotfrukter och grönsaker + riktigt goda, kryddade potatisar. Fungerar bra det för mig. Bara man berättar läget för servitrisen brukar det alltid fixa sig tycker jag när man går på restaurang. Till lunch hade jag köpt en falafelrulle minus vitlökssåsen. Visst går det att vara vegan OCH mätt när man turistar.
 

Kommentarer
Syster Vegan säger:

åh, avis jag blir.

vill också till gotland!

2012-07-12 @ 19:13:37
Hemsida: http://www.systervegan.blogspot.se/
Daniel säger:

Alltså... Kan inte restauranger köpa in produkter från Goodtrade (Goodstore/Astrid och Aporna) och göra så att veganer och vegetarianer äter samma? På så sätt förlorar de ingen av kunderna. Och om det inte går åt så ofta kan de väl bara frysa in produkterna. Eller önskedrömmer jag för mycket nu? =P

Aja, kul att du fick något iaf! ^^

2012-07-12 @ 23:37:43
Hemsida: http://kronfjall.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN