Laughter of the day:

"Jag är ingen mördare, jag slaktar och skjuter inte mina kor, det gör slaktaren åt mig!"
 
Klipsk bonde
 
Nä nä. Jag medger att det inte är bonden som skjuter. Men det är bonden som säger "nu är det dags att slaktas!" och ringer efter transport till the house of death. Skulle man bestämma över en människas liv och död på samma sätt skulle man klassas som vidrig psykopat och slängas i fängelse.

Kommentarer
Anonym säger:

Intressant vad bonden tänker i sådana lägen...En hör ibland att bonden får en speciell relation till djuret och att det känns jobbigt. Jag tänker "Vafan om det känns så j*vla jobbigt sluta skicka djuren på slakt och se de som jämnbördiga vänner." Nene, djuren ska slaktas för de är mindre värda och det är inget konstigt och precis som du skriver att om det handlade om en människa skulle det bli ett himla liv.

2012-11-06 @ 08:56:48
Matilda säger:

Det här skulle egentligen vara på det senaste inlägget men det gick inte att kommentera det så jag skriver här.
Jag håller med dig till fullo och förstår inte hur folk tänker...
Det här står på min News Feed på Fejjan just nu: "Om du ska köpa kött, se till att aldrig köpa annat än svenskt kött. Sverige och Åland är de enda länderna i EU som KRÄVER att djuren bedövas innan slakt. Övriga länder i EU tömmer djuren på blod medan de lever."

SUUUUCK.

Svar: Hmm.. Djuren i Sverige töms ju också på blod medans dem lever? Dem dör alla av blodförlust. Det dem får innan är ju inte dödande utan typ sövande/bedövande...
Laks

2012-11-06 @ 18:15:49
Hemsida: http://higgsr.tumblr.com/
Matilda säger:

jag vet men hon menade väl att de är vid medvetande i andra länder. jag förstår dock inte resonemanget angående human slakt osv. sluta ät kött så slipper du fundera, tycker jag...

Svar: Ja precis.
Laks

2012-11-07 @ 12:18:29
Hemsida: http://higgsr.tumblr.com


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN