Vita män så långt ögat når

 
Det är så jävla sjukt. Vita män är alltid dem som syns mest och har största delen av makten. Det börjar bli ändring på det. För mindre än 200 år sedan var svarta människor i USA slavar och fram tills mitten av 1900-talet ansågs de vara andra klassens medborgare. Idag är Barack Obama - en halvafrikan - president. Jag tycker det är så jävla coolt. Nu väntar jag med spänning på när det träder fram en kvinnlig president också (så får vi äntligen kanske se en "first gentleman" istället för "first lady" vid presidentens sida). Kanske kan det till och med vara en mörk kvinna som kammar hem segern i nästa val? Två flugor i en smäll liksom.

Kommentarer
sarah säger:

Men bara för att han är svart betyder det inte att han är en bra president. Men jag är väldigt glad att Romeny inte fick platsen, för han har en så himla skev verklighetsuppfattning. Jävla mormon, kyrka och stat ska inte ha med varandra och göra och där är han en extra extrem labilitet iom sin extrema religiösa tillhörighet.

Svar: Nej, verkligen inte. Poängen är att om det nu finns hur många mörkhyade personer som helst i USA, varför har det inte varit en mörkhyad vid makten? Samma sak med kvinnor. 50 % av befolkning (i de flesta länder) är kvinnor, ändå så har det aldrig suttit en kvinnlig president eller statsminister.
Laks

2012-11-08 @ 09:00:01
Moralfjant - fuckar upp din världsbild säger:

Jag hoppas en homosexuell hen vinner nästa val :D Skulle behövas där va.

Svar: Ja verkligen! I Sverige också för den delen ;)
Laks

2012-11-08 @ 09:46:26
Hemsida: http://moralfjant.blogg.se
Schniffen | neurotisk supernörd säger:

Kanske Oprah Winfrey?

2012-11-08 @ 16:50:54
Hemsida: http://schniffen.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN