"I Sverige är vi så snälla mot djur!"

 
Ich pallish nicht määär. Det här konstanta romantiserandet av svensk kött. Det är så gott, så nyttigt, så säkert, så bra, så djurvänligt. NEJ. Bevara svenskt kött, bevara svenskt kött - för djurens skull! De försöker alltid förklä det i något slags bryende om andra varelser. Som att deras största intresse är att hjälpa djur - trots att hela deras verksamhet bygger på att förtrycka dem.  
 
Det intressanta ligger ju i att folk gång på gång får visat för sig vilka vidrigheter som utspelar sig innanför tortyrkammarens väggar men ändå fortsätter att bortförklara med att det var däääär borta, inte hääär, det här är sveeeenskt kött jag äter. För att alla har den där konstiga bilden av att svenskar på något vis skulle vara snällare mot djur än andra folk är. Och som att en ens kan vara SNÄLL mot en slav som fängslas och mördas för att bestulas på sina kroppsvätskor och muskler och hud för att de snälla svenskarna vill ha komjölk och köttfärs och skinn. 
 
Ja jävlar vad snälla vi är svenskarna. Och snällt betyder det här:
 

Kommentarer
Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa säger:

Men kan du ba sluta skriva sånt där så att jag slipper ifrågasätta min världsbild!

Nä ba skoja. That's why I like you! :)

Svar: ;)
Laks

2013-04-05 @ 10:33:23
Hemsida: http://moralfjant.blogg.se/
sistergnu säger:

ÅH den där jävla lammreklamen i Metro. Så jävla vidrigt. Det gulliga lammet och uppstyckade likdelar i mitt face kl halv åtta på morgonen. Tack för den, era as.

Svar: Uh :S känner likadant
Laks

2013-04-06 @ 11:00:44
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN