Tänk att det fortfarande finns folk som VÄGRAR FATTA



 
Det är precis som med walkers i Walking Dead. En tänker att någon gång borde dom ju ta slut - men faan heller. Dom väller in fler och fler oavsett hur många som får knivar instuckna genom ögonen (eller som i detta fall då; ett smart svar på tal som innehåller en logik som inte går att vinna över). När ska liksom det här men-om-man-dödar-djuren-snällt-så-är-det-väl-ingen-fara-folket dö ut? 

Kommentarer
Daniel säger:

Åh, jag blir så irriterad! Varför ska det vara så svårt att ta till sig ny information, nya tankesätt samt att se det hela ur andras ögon än ens egna?

Jag förstår att folk kan tycka att det är jobbigt, de har liksom ätit och tänkt på ett visst sätt hela sitt liv. Men när argumenten för veganism är så klockrena som de faktiskt är blir det ärligt talat bara löjligt när de försöker försvara och hitta anledningar till sin animaliekonsumtion.

Svar: Verkligen.
Laks

2013-04-27 @ 09:44:28
Hemsida: http://kronfjall.blogg.se
sistergnu säger:

Haha, som walkers. Precis så. Wahahrhgblaahrg jag bryr mig om djur eraaawrraaahr men kalcium tuggtuggtugg människan har alltid shhhaarrrhhhssss det verkar så komplicerat

Svar: Hahah X)
Laks

2013-04-27 @ 13:07:38
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/
Amanda säger:

Men en tanke... Hur ställer du dig till att slakta och äta en häst som tas bort av andra skäl så som kronisk hälta? Där det istället handlar om att "ta vara" på det slaktade djuret och inte om att slakta det för köttet. Där slakten även sker för hästens skull eftersom den inte längre kan leva ett normalt liv.

Svar: Frågan är varför hästen haltar. Kan det vara p.g.a. att någon tvingat hästen att springa lopp och träna när hen egentligen inte är i form? Antagligen.Dessutom - vi tar ju inte vara på alla de människor som dör. Varför skulle vi då göra det med andra djur såsom hästar? Vi behöver faktiskt inte äta deras kroppar så jag förstår ärligt talat inte varför en ska ägna sig åt sådant. Lättare att bara låta bli.
Laks

2013-04-28 @ 17:58:21


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN