Alkohol

Folk som är fulla. Folk som låtsas vara fulla. Folk som pratar om att dem var eller ska bli fulla. Ungdomar som sluddrar och skriker men egentligen är spiknyktra och gör vad som helst för att få lite ynka bekräftelse från människorna runtomkring. Jag hatar dem. HATAR dem. Alkohol är vidrigt och jag får en knut i magen så fort jag ser någon som är påverkad eller hör folk prata om hur dem ska supa ner sig i helgen. Det är obehagligt.
 
Jag hatar att droger är så jävla accepterat. Men det jag hatar mest av allt är att jag har så fruktansvärt svårt att acceptera alkoholen och människorna som brukar den.

Kommentarer
Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa säger:

Jag har mest svårt att acceptera folk som brukar alkohol, av den anledningen att dom ofta inte accepterar mej ;)

Men nu dricker jag iofs alkohol nån gång i halvåret så är ju inte helt nykterist.

2013-02-15 @ 11:02:51
Hemsida: http://moralfjant.blogg.se/
Syntkatten | samhällskritisk och vetgirig säger:

Jag har svårt för folk som dricker kopiösa mängder, alltid tappar all sans, att det är okej att ursäkta saker med " jag var full ", att vissa droger är okej när andra mindre farliga är förbjudna, att alkohol ses som något nödvändigt och att det inte kan vara "kul" eller "fest" om inte alla blir stupfulla.

Men visst dricker jag själv, och trivs bra med det. Förstår att man avstår helt dock, med tanke på hur folk beter sig och hur de dricker på stadig basis liksom.

2013-02-15 @ 16:33:23
Hemsida: http://syntkatten.weebly.com
Lesthi säger:

Jag är likadan, jag kan inte gå på så mycket konserter som jag egentligen skulle vilja för jag blir så äcklad av fulla människor.

Svar: Äntligen någon som känner likadant :)
Laks

2013-02-15 @ 19:10:10
Hemsida: http://lesthi.blogspot.se/
Madeleine säger:

Håller helt och hållet med, men har för lite självdisciplin i frågan. Man kan tycka att jag borde ha blivit avskräckt genom att ha sett missbruket på alltför nära håll, men tyvärr.

Jag beundrar sådana som dig, som står emot och vägrar. Det är en sakta sakta växande trend som jag hoppas kan bli norm en dag. Det skulle fan samhället behöva.

Svar: Jag hoppas också på det!
Laks

2013-02-17 @ 00:34:41
Hemsida: http://falseadvertising.blogg.se/
sistergnu säger:

Varför känner du hat mot folk som berusar sig?

Svar: För att jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt med folk som är oberäknerliga och potentiellt farliga. Dessutom kan det hända att någon spyr och jag har fobi för spyor.
Laks

2013-02-17 @ 17:30:55
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/
sistergnu säger:

Jag tycker att det låter som att det främst handlar om dig och vad du är rädd för, inte om de som du spyr ut hat på. Är det rimligt att andra ska få ta den skiten?

Svar: Fast jag tycker egentligen inte att droger borde vara lagligt. Dem förstör rätt mycket.
Laks

2013-02-18 @ 07:22:19
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/
sistergnu säger:

Fast frågan rörde ju inte legalitet.

Svar: Och som det står i inlägget: "Jag hatar att droger är så jävla accepterat. Men det jag hatar mest av allt är att jag har så fruktansvärt svårt att acceptera alkoholen och människorna som brukar den."
Laks

2013-02-19 @ 22:08:18
Hemsida: http://sistergnu.blogspot.com/


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN