Nej, jag är inte död!

Det var länge sedan jag sket i bloggen så här mycket, men vad kan jag säga (att jag helt enkelt är lat kanske?). Men nu börjar det återigen kännas som att kreativiteten flödar och mina åsikter dansar i hjärnan så alldeles strax kommer det börja hagla inlägg igen - jag lovar.
 
Och vad har jag sysslat med den senaste tiden då? Jo, bl.a. har jag besökt Malmö och gått på Kao's sammanlagt tre gånger på två dygn (en riktigt bra restaurang med andra ord). Jag har dessutom äntligen insett hur obeskrivligt goda Nakd-bars är. Köpte väl typ tio stycken när jag var inne på Astrid och Aporna. Och juste - Café Agnez också! Väldigt mysigt ställe och deras bärpaj är fruktansvärt god.
 
Åh herregud, jag vill flytta till Malmö. Skön stad att vara vegan i, verkligen.
 
Kao's.
 

Kommentarer
radikalgnu säger:

Åh. Jag var nyss i Hbg, men det fanns ingen tid eller ork att åka över till Malmö, frustrationen... jag var innan det i London. Det är bara att konstatera att Sthlm är en helt värdelös stad vad det gäller vettiga grejer.

2013-08-01 @ 13:17:32
Hemsida: http://radikalgnu.blogspot.com/
Anonym säger:

Sluta! Nu blir jag hungrig!

2013-08-05 @ 21:09:33
Saken säger:

Malmö är absolut en störtskön stad, men även staden där bland flest djur slaktas i sverige... Så en vet ju inte riktigt.

2013-08-29 @ 17:07:43


Vill du lämna en kommentar?Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN