Utför din egen lilla skolskjutning

Folk som blir upprörda över skolskjutningar och terrordåd asså. "Hur kan någon göra något så rått? Så kallt? Så vidrigt? Vad hemskt!". Vad gör de här personerna sen efteråt? Köper en hamburgare, och utför därmed sin egen lilla skolskjutning, bara att denna skolskjutning är förbestämd och djuren som ska mördas vet om det i förväg och VÄNTAR PÅ SIN TUR inför avrättningen. Dessutom sker dessa massmord varje dag, hela tiden och varje år slutar summan på ca 50 miljarder (exklusive alla marina djur).
 
Köp en hamburgare och utför din egen lilla skoskjutning. Eller låt bli och mörda ingen alls. Först då kan du börja må dåligt och äcklas av terrordåd och mord - när du själv inte utför några. Ingen dubbelmoral tillåten liksom.
 

Kommentarer
Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa säger:

Fast om en är speciesist så går det ju inte ens och jämföra hemskheter som drabbar djur med hemskheter som drabbar människor. Bara människor har ett okränkbart värde. Djur finns till för människans skull typ.

Vilket är ganska sjukt när en tänker närmare på det.

2013-05-07 @ 12:54:35
Hemsida: http://moralfjant.blogg.se/
Svartavarg säger:

Du är väldigt smart. Det är så bra att någon har vett. Jag tänker precis som du. Att tycka att det är så hemskt när skolelever blir mördade, men sedan precis som du säger kanske sätta sig och ta en hamburgare. Det är nästan skrattretande, faktiskt.

2013-05-08 @ 17:37:43
Loreli woods säger:

Uch uch uch. Kon är värdefull.

2013-05-11 @ 14:30:28
Hemsida: http://loreliwoods.wordpress.com


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN