Läst, sett och hört allt

Vad gör man när man vet allt det där hemska? När man har läst, sett och hört allt om hur grisar torteras innan slakt, hur kossor behandlas, hur möss plågas ihjäl och hur kycklingar tvingas leva i misär. Och när man dessutom varje dag tvingas bevittna andra människor förneka dessa sanningar och fortsätta konsumera djur. Vad gör man då? Glömmer bort det? Nej, jag tror inte det. Jag blev aldrig densamma. Blev ni?

Kommentarer
bibi säger:

Jag blev totalt helförändrad när jag skaffade min chihuahua kille förut bar jag päls åt massa kött brydde mig inte riktigt ...en dag så såg jag på min vovve och förstod att alla djur är likadana mer eller mindre...men det som fick mig att vakna upp var javisst barn plågas också men de kan ju berätta för någon eller vuxen, polisen men ett djur kan aldrig beklaga sig till någon det är det som är så hemskt...måste bara foga sig i sitt lidande och vi bara ta för givet att de skall ställa upp...nej ingen päls eller kött längre...min mamma har vaknat också...

Svar: På det sättet är verkligen djuren de mest utsatta :/
Laks

2012-07-20 @ 13:34:21
Emma. säger:

Samma här. Blir aldrig samma som man var innan man öppnade ögonen.. Fattar inte hur jag kunde tänka som mina vänner. Visst, de e emot djurförsök och päls och djurplågeri.
Men att äta djur tycker ingen att de ska sluta med. Jag är glad att jag letade mig ur bubblan, dessutom tidigt i livet så jag slapp äta kött nästan hela mitt liv.

2012-07-20 @ 14:15:00
Hemsida: http://emmalottaa.blogg.se


Vill du lämna en kommentar?



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Vad vill du säga?

Trackback

<< TILLBAKA TILL STARTSIDAN